Замки блокатори для захисту вікон від дітей - Penkid

Замки блокіратори на вікна - найнадійніший захист на вікна від маленьких дітей на сьогоднішній день. Суть віконного замка блокіратора в тому, що він обмежує відкривання вікна, одночасно дозволяючи провітрювати приміщення. Погодьтеся, що у кожного з нас дуже часто виникають ситуації, коли дитина залишається одна в квартирі. Навіть під час короткого візиту в магазин або виносу сміття. Для непоправних наслідків достатньо всього кілька секунд, не кажучи про хвилини. Малюки - дуже цікаві непосиди. Вони інтенсивно вивчають світ і поки погано розуміють наслідки своїх вчинків. Їх безпека - турбота наша, батька і матері.


Вікно як зона ризику для дитини


Проблема стосується не тільки квартир в багатоповерхових будинках. До зони ризику відносяться дитячі садки, школи, лікарні, готелі. Металопластикові вікна самі по собі не вирішують проблему безпеки. Скоріше навпаки. Таке вікно дитині набагато простіше відкрити. Зручність і легкість відкривання вже закладені у виробництві як перевага цієї технології. Плюс сучасного вікна в якісних склопакетах, на які дитина може спертися всією вагою без ризику видавити скло і випасти з вікна. Але відкрити таке вікно малюкові не складе труднощів. Крім того, вікна кожен день на деякий час відкриті для подачі свіжого повітря. І взимку, і влітку. Іноді ми банально забуваємо закрити вікно, залишаючи дитину (нехай і на пару хвилин) одну.

Замки на вікна - блокатори відкривання


Замки блокіратори на пластикові вікна обмежують ширину відкривання вікна. Тобто, ви можете залишити вікно напіввідкритим, але ваш малюк не відкриє його повністю і тим самим не пролізе в нього. Замок обмеження йде в комплекті з ключем, поворот якого фіксує вікно в потрібному положенні. Влітку, для постійної вентиляції приміщення, завдяки таким пристосуванням, можна спокійно постійно тримати вікно у відкритому положенні і залишати дитину одну. Монтаж досить простий - кілька саморізів для кріплення (йдуть в комплекті) і 5 хвилин особистого часу. Ціни також невисокі: від 65 до 135 гривень.

Захист на вікна від дітей - Туреччина


Розглянемо замки блокіратори на вікна з Туреччини. Якість перевірена часом і покупцями. Замки витримують навантаження до 500 кг, що дозволяє використовувати їх не тільки як захист на вікна від дітей але і як надійний засіб від злому (в таких випадках треба по периметру вікна поставити кілька замків - 4 мінімум). Каркас складається з литого металу, а корпус виконаний з пластика. У комплекті йде засувка і ключ, який підходить до всіх замків. З цього робимо висновок, що можна не турбуватись коли загубився ключ до одного з них. Продукт запатентований.

Види замків блокіраторів на вікна


Турецький виробник Penkid виготовляє 2 основних види замків для блокування відкривання вікна: з засувкою-обмежувачем і з тросом.

У першому випадку блокіратор кріплять в нижньому кутку стулки, а саму відповідну частину обмежувача встановлюють на раму.



Другий варіант - замок з тросом. Принцип роботи - сталевий багатожильний трос в пластиковій оплетке. Зусилля на розрив - 550 кілограм.


Репост в Google Plus

Опубліковано Reliz

    Blogger Коментарі
    Facebook Коментарі

0 комент.:

Дописати коментар