Москітна сітка на балконні двері - види.

Досить часто комахи заважають нам відпочити після напруженого дня. У вечірній час доби разом з легким прохолодним бризом в будинок може увірватися загін комарів, які не дадуть спати. А днем ​​проникнення набридливої ​​мошкари може зіпсувати продукти харчування, залишені на столі. Щоб протистояти появі непроханих гостей необхідна москітна сітка на балконні двері.

Вибір гідного захисту


Дверний отвір вимагає більш частого відкриття, ніж віконний. Вхід, вихід в приміщення здійснюється за рахунок проходу, тому через відкриту шторку на магнітах  можуть проникнути шкідники. Для того, щоб запобігти їх появі рекомендуємо підібрати необхідний варіант захисту.

Москітка на балконні двері буває наступних варіантів:


Розпашна. Представлений варіант зручний тим, що виріб з двох окремих шторок кріпиться на профіль, а посередені магніти закривають шторки автоматично після проходження.

Магнітна шторка на двері



Ролетна. Принцип дії сітки нагадує ролет, але замість тканини - москітка. Всередині конструкції захований вал, який намотує щільно на себе. Короб надійно захищений від попадання пилу, бруду та пошкоджень в момент, коли виріб не використовується. Тому даний тип не демонтують в зимову пору року.

Ролетна москітна сітка на двері


Плісе. Зручний і ергономічний варіант для захисту великих отворів. Ця москітна сітка на балконні двері ціною вище, ніж інші види. Так як конструкція включає в себе каркас, який дає можливість складатися гармошкою. Пристрій значно економить місце в просторі вашої кімнати.

москітна сітка гармошка (пліссе)


Представлені варіанти підбираються з урахуванням переваг і особливостей будови отвору. Будь-яка антимоскітна сітка на балконні двері стане надійним помічником, якщо її правильно замовити і встановити. Вся складність полягає в тому, що виріб повинен чітко лягати в світловий отвір, без зазорів і відступів. Не щільне прилягання дозволить комарам потрапляти в приміщення через зазори. Для того, щоб купити москітну сітку на балкон рекомендуємо викликати майстра додому або зняти заміри з отвору самостійно.

Скільки коштує москітна сітка на балконні двері


Виріб відрізняється надійністю і міцністю, так як знаходиться в русі і часто відкривається і закривається. Постійне залучення передбачає використання якісної фурнітури і кріпильних елементів. А також використання міцного профілю. Остаточна вартість москітної сітки на  двері залежить від обраного типу, використовуваної фурнітури і необхідних розмірів.

Правильний замір можна зробити самостійно звичайною рулеткою. Москітну сітку на балконні двері необхідно купувати з чітким входженням в світловий отвір без зазорів. Тому якщо ви вирішили вимірювати самостійно рекомендуємо прорахувати відстань по ширині і висоті.

Москітні сітки на двері на магнітах користуються величезним попитом. Користування таким виробом просте, так як магніт притягує стулку і користувачеві не треба докладати зусилля для закриття. Тому якщо у вас зайняті руки, ви зможете легко вийти на балкон і отвір закриється за вами автоматично.

Захист від комах - це не єдина перевага москітної сітки для балконних дверей. Відкриття балкона може спровокувати потрапляння сміття, як у приватних, так і в багатоповерхових будівлях в будинок. Також листя, пил, пилок рослин, пух тварин можуть спровокувати алергічну реакцію у домочадців. Установка пристрою допоможе убезпечити від негативних факторів і наповнити ваш будинок свіжим повітрям при безпечному провітрюванні.

Москітні сітки на двері  на магнітах не стають перепоною для проходу домашніх тварин. 
Репост в Google Plus

Опубліковано Reliz

    Blogger Коментарі
    Facebook Коментарі

0 комент.:

Дописати коментар