Як вибрати столик для ноутбука в ліжко

Зручний столик для ноутбука в ліжко - дуже потрібна річ. З ним у вас буде найзручніша робоча зона в будь-якому куточку кімнати (особливо на ліжку). Стіл оцінять профі, які працюють в інтернеті кожен день. Комфорт відчуєте зразу - в ліжку або на дивані (і навіть лежачи).



Столик під ноутбук - компактне пристосування з невеликою стільницею. В окремих моделях є додаткові елементи: підставка під кронштейн, отвір для чашки, кулер, спеціальні охолоджуючі отвори для працюючого ноутбука

Функцій багато


Така підставка-столик реально виручає в компактних квартирах, де не знайшлося місця стандартному комп'ютерному столу. Завдяки компактності, стіл беруть в подорож. Якщо ви оберете трансформер або складну модель, такий столик без проблем влізе в будь-яку дорожню сумку. Реально крута річ для тих людей, хто часто подорожує у відрядженнях та інших справах.

Ліжковий столик для ноутбука схожий трохи на стандартний піднос для сніданку. Конструкція і параметри також сильно схожі. Крім того, можна взяти столик-трансформер і взагалі лежати на ліжку.

Столик з бамбука або дерев'яний ідеально вписується в класичні стилі дизайну з меблями з натуральних матеріалів (дерево).



Постільні столи під ноутбуки оснащують фіксованими і складними опорами. У них можна регулювати висоту і нахил стільниці в максимально зручне положення. Все залежить від моделі. Як приклад, можна налаштовувати підставку та інші важливі елементи.

Ніжки також можна крутити до неподобства, встановлюючи столик на будь-якій поверхні (реально схожий на трансформера). Регулювання швидке, інтуїтивно зрозуміле.

Людина, що вперше використовує такий приліжковий столик під ноутбук, легко впорається.


Навіщо це потрібно?


Купівля такого крутого і оригінального столу вирішує всі завдання з комфортом і простором:
Основне завдання столика - створити ідеальне (до того ж, переносне) місце для роботи з ноутбуком або планшетом. Таку універсальну підставку також використовують працюючи з документами, книгами і так далі.
Також важливим є те, що приліжковий столик знижує навантаження на спину, шию і хребет, дозволяючи використовувати комп'ютер в ліжку. Цей факт знімає всі питання щодо важливості придбання столика.
У вас буде можливість розміщення столу на всіх типах поверхонь: підлога (незалежно від типу), диван, крісло, канапе і багато іншого. При необхідності столик можете використовувати в авто.

У вас буде правильна відстань між екраном і очима.

Питання «де поставити ноутбук» більше не актуальне. Місце завжди під руками.
Крім усього іншого, меблі можуть послужити як столик для сніданку в ліжко, для книг і інших предметів.

Вибір прикроватного столика під ноутбук краще робити за певними правилами:

В першу чергу зверніть увагу на якість столика. Всі регульовані частини конструкції повинні працювати справно і без скрипів.
Чим ширше діаметр ноутбука, під який вибираємо підставку, тим більше повинна бути стільниця.
Перевірте, чи немає сколів, якої-небудь серйозної подряпини або іншого дефекту.

У кожного матеріалу є свої експлуатаційні особливості. Не забувайте про це при покупці.
Підставки, полки, відсіки та інші елементи роблять столик більш функціональним, але вартість таких моделей дорожче в порівнянні зі стандартними.
Зовнішність також не остання важлива річ. Ми любимо красу. Крутий столик буде не тільки корисним апгрейдом, але і радувати око.
Кількість варіантів трансформації також стане в нагоді в житті. З їх допомогою можна прилаштувати столик де завгодно (навіть в лісі на дереві).

Під різні моделі ноутбука відповідно роблять окрему ширину стільниць. Як писали вище, чим більше ноут, тим ширше стіл. В іншому випадку ноутбук часто буде валятись на підлозі. Для зручності розмір столика ширше ноутбука.

Види


Ось два варіанти столиків під ноутбуки:

Розкладний. Простий столик без зайвих функцій, який легко складати в плиту. Компактний і ергономічний.



Трансформер. Найуніверсальніший столик для ноутбука. Тут можна міняти все: висоту ніжок, нахил стільниці і практично всі інші параметри.



Матеріали


У цих компактних столиках під ноутбук використовують кілька матеріалів. Як натуральні, так і штучні.

Пластик


Найпопулярніша, доступна і поширена штучна сировина. У пластика низька вартість, виглядає презентабельно, зі смаком, має безліч переваг. Ідеально вписується в сучасний лаконічний хай-тек, мінімалізм, поп-арт. Пластик легко зробити в насиченому і яскравому кольорі, але також роблять столики нейтральних кольорів (чорний, білий, сірий).

Дерево або міцний бамбук


Бамбукові або дерев'яні столики вибирають «натуралісти». Це екологічно нешкідливий матеріал. Дерево гарне, приємно пахне, столики з бамбука дуже міцні і легкі.

Метал


Металевий стіл славиться міцним і надійним корпусом. У виробництві алюміній використовують в основному через його легкість. Результат - компактні, стильні, зручні та практичні столи.

Комбіновані столики під ноутбук


Комбінація двох матеріалів дає особливий ефект, який не виходить створити, використовуючи тільки один матеріал. Виробник бере найкраще з кожного матеріалу і об'єднує в одному продукті: метал і дерево, пластик і метал.

Джерело: octava-market.com
Репост в Google Plus

Опубліковано Reliz

    Blogger Коментарі
    Facebook Коментарі

0 комент.:

Дописати коментар